Reiki Centrum Rotterdam
"Freija"

Rotterdam School of Light

 
 


INNERLIJK KIND WERK

 

Mijn Innerlijk Kind Werk is gebaseerd op het boek "Wanneer koesteren hoop betekent" van de bekende en Amerikaanse psycholoog John Bradshaw. Zijn therapie is erop gericht om weer in contact te komen met je oorspronkelijke ik en geeft je een gevoel van thuiskomen bij jezelf.

 

JE BENT UNIEK

 

Je bent de eerste

Eén die er zo nog niet was

Je bent iemand

Een mens met een eigen geheim

Met ogen die zien

En een huid die voelt

Je toont je hart en tederheid

Je leeft

Komt telkens thuis

Om weer op weg te gaan

In mijn begeleiding zijn humor en intuïtie belangrijk factoren. Je zult ervaren dat er tijdens de bijeenkomsten een veilige plek gecreëerd wordt en dat werken aan jezelf niet moeizaam en zwaar hoeft te zijn. Bij onze geboorte zijn we nog een onbeschreven blad, dat tijdens het opgroeien vaak gekwetst wordt. Eenmaal volwassen kan zich dat uiten in gevoelens van eenzaamheid, pijn, verdriet en onzekerheid, dominant gedrag, problematische relaties en vooral verlies van energie.

In een Mini Workshop krijgt je Innerlijk Kind persoonlijke aandacht door middel van technieken. Die nodigen je uit op liefdevolle wijze kontakt te maken met datgene, waar je je als overlevende volwassene van hebt afgesloten. Dit alles zet een proces van weer kwetsbaar durven zijn in gang, waardoor je vanuit de ballast van het verleden in de vrijheid van het hier-en- nu gaat leven. Zo ontdek je op een speelse en veilige manier hoe je het kind in jezelf kan terugvinden, vasthouden, koesteren en beschermen. Het mag weer genieten van menselijke warmte en liefde.

Mini Workshops bij DJOJ
In principe éénmaal in de maand op een middag van 13:00 tot 16:00 of een avond van 19:30 tot 22:30 uur.
De kosten bedragen
20,= inclusief koffie, thee en cursusmateriaal.
Innerlijk Kind Cursus

Heb je een Mini Workshop gevolgd, dan kun je verder gaan met een Innnerlijk Kind cursus. Die bestaat uit twee bijeenkomsten op een door de weekse avond  bij DJOJ en een weekend van vrijdagavond tot zondagavond op het Eiland Van Brienenoord in Rotterdam of in Spa (België) Alle data worden in onderling overleg vastgesteld.

Voor meer informatie en cursussen/workshops kunt u bellen of mailen naar Annie van der Meer
telefoon: 010-4810447, e-mail: reikicentrumrotterdam@planet.nl

Ik verzoek u vriendelijk om in een mail uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden.